Klarsynsaften med Sebbastian Lorantius på pakhus8

19.02.2019 kl. 19:00 Kulturforeningen Pakhus8, Præstø
Køb billet

Billetsalget slutter:

19.02.2019 kl. 19:00

Oplev en klarsynsaften med Sebbastian Lorantius i pakhus8s varme og intime rammer.

Denne aften vil der videregives clairvoyante beskeder og budskaber fra kære afdøde fra åndelig side til enkelte blandt publikum. Ikke alle er garanteret besked, men erfaringen er at det er en oplevelse i sig selv at opleve andre få budskaber.

Aftenens flow og energi afhænger af den enkelte deltagers medansvar, ved det forstås at man reagere tydeligt, hvis man kan relatere til de beskrivelser, der måtte komme af enten den afdøde eller det clairvoyante budskab.
 
- Sebbastians klarsynsaftener bærer oftest præg af kærlighed igennem budskaberne, skarphed i informationerne der videregives og humor, som både Sebbastian og den åndelige verden sætter pris på, for at aftenens energi bliver let og energisk.
Denne aften er til for at du kan mærke den naturlighed det er, at have kontakt til det åndelige, og ikke for at du skal blive overbevist. Det forventes derfor at du kommer med åbenhed (dog gerne med sund skepsis), for at alle får den bedst mulige oplevelse i selskab med ånderne.
- - - - - - - - - -
RETNINGSLINJER FOR DELTAGELSE
• Børn under 15 kan ikke deltage grundet deres sensitivitet. Dette gælder ligeledes små børn/babyer, da deres sanseevner er stærkt følsomme, og da det kan virke forstyrrende på mediets fokus på kontakten med den åndelige verden.
• iPad, kameraer og mobiler bedes slukkes under aftenen, da de kan skabe forstyrrelser. Lydoptagelse, videofilmning eller billeder er ikke tilladt under aftenen, uden foregående tilladelse, da Lorantius Life Spiritualist har ophavsretten til aftenen.
• Indtagelse af alkohol eller stoffer må ikke ske før eller under aftenen. SÅ INGEN SALG AF ALKOHOL VED AFTENEN

(OBS! - Overtrædelse af disse retningslinjer kan medføre bortvisning, da de er skabt for, at alle kan få en energifuld aften og opnå den bedst mulige kontakt)