Bob Dylan og mig - et koncertforedrag på pakhus8

11.10.2018 kl. 19:00 Kulturforeningen Pakhus8, Præstø
Køb billet

Billetsalget er slut

 

“Du behøver ikke nødvendigvis at skrive for at være en poet. Nogle mennesker er poeter, selvom de arbejder på en tankstation. Jeg kalder ikke mig selv for en poet, for jeg bryder mig ikke om ordet. Jeg er en trapez-artist” - citat: Bob Dylan, modtager af Nobels Litteraturpris 2016

Bob Dylan modtog Nobels Litteraturpris i 2016 for sine dybe, men også småskøre tekster.

Hvem er denne geniale kunstner, der har sprøjtet sange ud i mere end 50 år?

Det forsøger Michael Christophersen gennem sit koncertforedrag om Bob Dylan at give et svar på med historier om Dylan suppleret med nogle af de bedste af hans omkring 800 sange.


I 1969 lyttede Michael mest til Dansktoppen med Jørn Hjorting.
Da han gennem sin storebror stiftede bekendtskab med Bob Dylan og hans "Blowin' In The Wind", fornemmede han hurtigt, at Dylans sange kunne noget andet end "Lille Sommerfugl"... Protestsangene og rockmusikken kom ind i Michaels liv - heldigvis!


Michael Christophersen bruger sin egen historie i sin fortælling til at bringe historien om Bob Dylan ned på jorden og give den nærvær.

Michael optræder ofte med sit koncertforedrag om Bob Dylan, og han nyder hvert sekund. Michael forsøger - og lykkes altid med - at få folk til at synge med på de kendteste af His Bobness sange.


Michael Christophersen fortæller, synger og spiller guitar

Han akkompagneres af enten bas eller orgel


Vi glæder os til at se jer! :-)


Entré: kr. 75,-
Dørene åbner kl. 18.30

- - - - - - - - - - - - - - -

Der er også mulighed for tilkøb af kombineret musik- og madbilletter hos henholdsvis Café Mocc@ - café, Tapavino - tapas og vinbar eller SIV&co - brasserie og restaurant

Se under andre billettyper.
- - - - - - - - -