FBI Comedy Tour på pakhus8

14.11.2018 kl. 19:30 Kulturforeningen Pakhus8, Præstø
Køb billet

Billetsalget er slut

 

I november sender FBI Comedy Tour igen tre af Danmarks sjoveste komikere på Danmarksturné. Du kan opleve en bid af Danmarks bedste stand-up-comedy på pakhus8 i vores helt specielle nærværende og intime rammer.

Denne gang er det comedy-sværvægteren Carsten Bang, kendt fra ‘5. Halvleg’ på Kanal 5, der tager komiker og radiovært Heino Hansen og Danmarks sjoveste tømrer, Anders Nielsen, med på comedy-tour i hele landet. Det bliver med andre ord en aften, hvor selvironien og de skæve observationer er helt i vater.

Efter showet holder pakhus8 åbent for bar og musik.

Carsten Bang
Carsten Bang har på sin helt egen og suverænt driftssikre måde været en del af den danske stand-up-scene i mange år. Han er tilbagelænet og rar – men ikke bange for at sige sin mening direkte og uden omsvøb. Han kender sit publikum og forstår at levere små genialiteter og morsomme betragtninger – med sans for detaljen og det overraskende.

Heino Hansen
Heino Hansen er en comedy-oplevelse, du ikke vil gå glip af. Med en underspillet og selvironisk stil, tilsat minutiøs timing og en stærk levering, rammer han plet hver gang. Han taler gerne om sine helt særlige observationer i hverdagen og situationer, der er mega-akavede. Hvis det ikke er tåkrummende, holder han sig fra det.

Anders Nielsen
Anders Nielsen er uddannet tømrer i 2011, og i 2012 begyndte han også at optræde med stand-up. Hans comedy tager udgangspunkt i hans personlige oplevelser fra sine mere end 10 år i byggebranchen og bliver serveret med lige dele selvironi og bedrevidenhed. Anders tager jer med på en rejse ind i en håndværkers univers, med skarpe pointer og ironisk distance, og det er genkendeligheden i hans finurlige pointer, der får de fleste til at klaske sig på lårene.

Vi glæder os til at se jer! :-)

Entré: kr. 135,-
(Unummererede stå- og siddepladser).

https://www.facebook.com/events/2026813244303950/

Dørene åbner kl. 18.30

- - - - - - - - - - - - - - -

Der er også mulighed for tilkøb af kombineret musik- og madbilletter hos henholdsvis Café Mocc@ - café, Tapavino - tapas og vinbar eller SIV&co - brasserie og restaurant

KRÆVER FORUDBESTILLING SENEST 12. november 2018.

- - - - - - - - -

Musik, incl. menu på Café Mocc@ - café.
- 2-retters menu.
kr. 285,-

- - - - - - - - - -

Musik, incl. menu på Tapavino - tapas og vinbar
- Tapasbræt eller kokkens udvalg af perler m. velkomstdrink
kr. 320,-

- - - - - - - - - -

Musik, incl. menu på SIV&co - brasserie og restaurant.
- 2-retters menu.kr. 340,-

- - - - - - - - - -