Brian Mørk Show på pakhus8

18.05.2018 kl. 20:00 Kulturforeningen Pakhus8, Præstø
Køb billet

Billetsalget er slut

 

De intime rammer på pakhus8 er som skabt til stand-up - så nu byder vi indenfor til en aften med ingen ringere end Brian Mørk... og han har tilmed to af sine kollegaer med.

Comedy ZOO On Tour i foråret 2018, tourer landet rundt med 3 meget stærke, forskellige og dejlige hold, der tilsammen sikrer, at der nok skal blive grinet igennem over hele landet, når FBI ruller ud med det bedste fra alle hylder på Stand-up reolen.

Brian Mørk Show tager i maj måned en håndfuld skarpe komikere med på Comedy Zoo On Tour til en live oplevelse af det populære koncept og masser af stand-up. Live-udgaven af Brian Mørk Show bliver meget, som man kender det fra tv og podcast kombineret med det rene impro-vanvid, hvor hverken komikere eller publikum ved, hvad der kommer til at ske. Dog kan vi røbe, at komikerne, som altid, må en tur i den varme stol og blandt andet vil kunne opleves i forskellige improviserede karakterer. Og Komikerne – der skifter fra by til by, tæller nogle af Brians bedste stand-up venner – herunder Carsten Bang, Lasse Rimmer, Thomas Harmann, Brian Lykke mm. Således er hvert show i hver by unik og – som altid – med et helt lokalt særpræg.

Entré: kr. 135,-

(Unummererede stå- og siddepladser).

https://pakhus8.safeticket.dk

Dørene åbner kl. 19.00

- - - - - - - - - - - - - - -

Der er også mulighed for tilkøb af kombineret musik- og madbilletter hos henholdsvis Café Mocc@ - café, Tapavino - tapas og vinbar eller SIV&co - brasserie og restaurant

KRÆVER FORUDBESTILLING SENEST 16. maj 2018.

- - - - - - - - -

Musik, incl. menu på Café Mocc@ - café.

- 2-retters menu.

kr. 285,-

- - - - - - - - - -

Musik, incl. menu på Tapavino - tapas og vinbar

- Tapasbræt m. velkomstdrink

kr. 320,-

- - - - - - - - - -

Musik, incl. menu på SIV&co - brasserie og restaurant.

- 2-retters menu.

kr. 340,-

- - - - - - - - - -