Mike Andersen solo på pakhus8

15.09.2018 kl. 21:00 Kulturforeningen Pakhus8, Præstø
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Sangeren, sangskriveren og guitaristen Mike Andersen, som har spiller 1000 vis af soul / blues koncerter med sit band i Danmark og udlandet, har taget hul på en helt ny side af sig selv. Nu spiller Mike Andersen også solo. Og den 15. september gør han det i pakhus8s helt unikke, intime rammer.

Mike Andersen har sammen med sit band udgivet 7 studie og et live album siden 2002. De fleste af de seneste studieudgivelser har indeholdt sange, som Mike har fremført stort set solo, og disse sange har altid vakt stor begejstring hos koncertpublikummet, som har sagt ’mere af det’!


Det er nu muligt at opleve, når Mike Andersen optræder solo og helt alene med sin guitar!


Det er en helt særlig og intens oplevelse at se og høre Mike Andersen solo. Sangeren har i den grad noget på hjertet med sine sange, med sin ekstraordinære og indlevende vokal samt sit fornemme guitarspil. Ivan Rod, GAFFA, har tidligere skrevet om Mike Andersen: ’Han besidder en åbenlys spilleglæde og en klædelig, teknisk nonchalance’.

Publikum bliver nu inviteret ind til sangenes egentlige udgangspunkt og substans – og kun i selskab med Mike og publikum selv... Intet andet.

Vi glæder os til at se jer! :-)

Entré: kr. 135,-
Dørene åbner kl. 20.00

- - - - - - - - - - - - - - -

Der er også mulighed for tilkøb af kombineret musik- og madbilletter hos henholdsvis Café Mocc@ - café, Tapavino - tapas og vinbar eller SIV&co - brasserie og restaurant
KRÆVER FORUDBESTILLING SENEST 12. september 2018.
- - - - - - - - -

Musik, incl. menu på Café Mocc@ - café.
- 2-retters menu.
kr. 285,-
- - - - - - - - - -

Musik, incl. menu på Tapavino - tapas og vinbar
- Tapasbræt m. velkomstdrink
kr. 320,-
- - - - - - - - - -
Musik, incl. menu på SiV&co - brasserie og restaurant.
- 2-retters menu.
kr. 340,-
- - - - - - - - - -