The Consolation på pakhus8

17.03.2018 kl. 21:00 Kulturforeningen Pakhus8, Præstø
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Albumaktuelle The Consolation på forårstour og 17. marts stopper de forbi pakhus8 på Præstø Havn!

The Consolation er en af bannerførerne på den danske americana- og alt.country-scene. Bandet dannedes i 2014 af forsanger og sangskriver Nis Gaarde og udsendte året efter deres roste debutalbum. Herfra røg singlerne ”Manitoba” og ”Portland Girl” i solid rotation på P4 og P5, og bandet har siden turneret i hele landet, og flere singler har ligeledes fundet vej til æteren. Blandt andet den bidende ”Miss America”, hvor bandet satirisk bearbejder det politiske landskab i USA efter præsidentvalgkampen i 2016. I 2018 udkommer bandets nye album så, og bandet glæder sig til at dele den nye musik med verden!


Musikken er stærkt inspireret af en lang stribe amerikanske nationalkoryfæer, indenfor country- og heartland rockgenrerne. Johnny Cash, The Band, The Eagles, Tom Petty, Bruce Springsteen, Bob Dylan m.fl. er blandt inspirationskilderne. De har dog deres helt egen sound, ikke mindst i kraft af Nis Gaardes unikke baryton-vokal, og orkestrets rock’n’roll tilgang til roots-genrerne. Bandet består endvidere af Sven Busck (trommer), Rasmus Skov (guitar), Uffe Nørtoft (pedalsteel) og Jacob Svensson (bas).


Vi glæder os til at se jer! :-)


Entré: kr. 75,-

Døre kl. 20.00


 - - - - - - - - - - - - - -


Der er også mulighed for tilkøb af kombineret musik- og madbilletter hos henholdsvis Café Mocc@ - café, Tapavino - tapas og vinbar eller SIV&co - brasserie og restaurant

KRÆVER FORUDBESTILLING SENEST 14. MARTS 2018.

- - - - - - - - - -

Musik, incl. menu på Café Mocc@ - café.

- 2-retters menu.

kr. 225,-

- - - - - - - - - -

Musik, incl. menu på Tapavino - tapas og vinbar

- Tapasbræt m. velkomstdrink

kr. 260,-

- - - - - - - - - -

Musik, incl. menu på SIV&co - brasserie og restaurant.

- 2-retters menu.

kr. 280,-

- - - - - - - - - -