Behøver vi sige det…?! Grassolin sparker r*v! Gassolin' tygget igennem og spyttet ud igen i sikker blue-grass flavour. VI SES! ;-)
Årets julefrokostmenu leveres af Duevangs:
Karrysild med kapers og løg
Hvide sild med løg
*
varmrøget laks med mormor-salat
æg og rejer med mayonnaise
fiskefileter med grov remoulade
*
ribbensteg
frikadeller
leverpostej
glaseret skinke
brune og hvide kartofler
and
grønkål, svedsker og æble
figen rødkål
sovs
*
2 slags ost med sylt
riz a la mande med kirsebærsauce
Hvide sild med løg
*
varmrøget laks med mormor-salat
æg og rejer med mayonnaise
fiskefileter med grov remoulade
*
ribbensteg
frikadeller
leverpostej
glaseret skinke
brune og hvide kartofler
and
grønkål, svedsker og æble
figen rødkål
sovs
*
2 slags ost med sylt
riz a la mande med kirsebærsauce
(menu bestilles senest 6. december).
Vi glæder os til at se jer! :-)
Entré: kr. 350,-
Dørene åbner kl. 17.30
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Entré u.spis fra kl. 21.00: kr. 100,-
Dørene åbner kl. 17.30
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Entré u.spis fra kl. 21.00: kr. 100,-
BEMÆRK: Billetsalget er begrænset til max 30 stk pr ordre.
Er der behov for at koordinere større selskaber og bordsammensætning, så skriv EFTER billetkøb på pakhus8@gmail.com - så løser vi osse det! ;-)
Er der behov for at koordinere større selskaber og bordsammensætning, så skriv EFTER billetkøb på pakhus8@gmail.com - så løser vi osse det! ;-)